Autonkuljetus Sjöberg

Yritysesittely

LEHDISTÖTIEDOTE 1.6.2023

Autocirc ostaa Hinaus Sjöberg -konsernin, johon kuuluu emoyhtiön lisäksi tytäryhtiöt Autonkuljetus Sjöberg Oy, Hinaus Sjöberg Itä-Suomi OY ja Konekuljetus Sjöberg OY.

Lue lehdistötiedotteemme »
Läs vårt pressmeddelande »

Autonkuljetus Sjöbergin toiminta jatkuu samalla nimellä. Tarjoamme jatkossakin autonkuljetukset Suomessa ja ulkomailla sekä muut palvelumme vanhaan tuttuun Autonkuljetus Sjöbergin malliin.

Autonkuljetus Sjöbergillä on pitkä kokemus autonkuljetuspalveluista. Nykyisin olemme pääkaupunkiseudun markkinajohtaja. 

Yrityksemme on tehnyt autonkuljetuksia 2000-luvun taitteesta lähtien Hinaus Sjöbergin nimen alla, ja vuodesta 2013 yhtiöitimme toiminnan Autonkuljetus Sjöberg Oy:ksi. Nykyisin olemme noin 30 000 vuosittaisella kuljetuksella markkinajohtaja pääkaupunkiseudun sisäisissä kuljetuksissa ja merkittävä tekijä valtakunnallisesti. Tarjoamme yksityis- ja yritysasiakkaille kaikki autonkuljetuspalvelut ripeästi ja ammattitaidolla.

Ostimme vuonna 2017 myös ulkomaankuljetuksiin erikoistuneen Dynawayn, ja meiltä saa nyt lisäksi kansainväliset kuljetukset Pohjoismaissa ja Euroopassa.

Oili Jalonen Oy:n autonkuljetustoiminnot siirtyivät 1.4.2023 liiketoimintakaupalla osaksi Autonkuljetus Sjöberg Oy:tä. Liiketoimintakaupan myötä Oili Jalonen Oy:n autonkuljetuksissa työskennelleet kuljettajat ja kuljetuskalusto siirtyivät Autonkuljetus Sjöberg Oy:n palvelukseen.

Yrityksemme sijaitsee Espoon Koskelossa, jossa tarjoamme myös autojen välivarastointia.