Autonkuljetus Sjöberg

Autonkuljetuksen hinta

Autonkuljetus Sjöberg on pääkaupunkiseudun ykkönen autonkuljetuksessa. Teemme vuosittain yli 30 000 kuljetusta, mikä takaa kilpailukykyiset hintamme.

Kalustomme mahdollistaa 1–11 auton kuljetuksen kerralla. Kuljetuksen hintaan vaikuttaa toimituksen aikataulu, matkan pituus, kuljetettavien autojen määrä ja autojen koko.

Kysy hintaa!

Soita ja kysy autonkuljetuksen hinta:

Pyydä tarjous

Edullisin hinta autonkuljetussopimuksella

Edullisimman kuljetushinnan saa yrityksen kanssa solmitulla autonkuljetussopimuksella. Silloin hintamme pääkaupunkiseudulla on alle 50 € + alv per auto. Tarjoamme toki myös yksittäisten autojen kuljetuksia. Ota yhteyttä ja kysy lisää autonkuljetuksien sopimuspalveluistamme.

Kaikki autonkuljetukset järkevään hintaan

Olemme toimineet autonkuljetusalalla jo 2000-luvun taitteesta, joten kokemusta riittää. Nykyisin kuljetamme uusia autoja, vaihtoautoja ja näyttelyautoja kaikkialla Suomessa, Pohjoismaissa ja Euroopassa. Tarjoamme myös varustelu- ja maalaamosiirrot, kiertueet ja tapahtumat, erikoissiirrot ja pikasiirrot.

Lisäksi tarjoamme umpikuljetukset ja pystymme hoitamaan myös kiireelliset tai erikoisaikataulutetut kuljetukset.

Kuljetusehdot

Suoritamme kaikki toimeksiannot Pohjoismaisen Speditööriliiton yleisten määräysten (PSYM 2015) mukaan lukuun ottamatta 7 § 2. momentissa tarkoitettua aikalupausta sekä 25 § A-momentissa mainittua vakuuttamisvelvoitetta. PSYMin sisältämät vastuupykälät tulevat sovellettaviksi, ellei pakottavasta kuljetusoikeudellisesta lainsäädännöstä (esim. tiekuljetussopimuslaki tai CMR) muuta seuraa. Yleiset kuljetusehtomme sekä PSYM 2015 ehdot ladattavissa alla olevista linkeistä.

Autonkuljetus Sjöberg Oy Kuljetusehdot 2020

PSYM 2015 – FI

NSAB 2015 – SWE

NSAB 2015 – EN

Tiekuljetussopimuslaki 345/1979

CMR-yleissopimus

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous »

Tilaa autonkuljetus

Tilaa kuljetus »