Autonkuljetus Sjöberg

Autonkuljetusauto

Autonkuljetus Sjöberg on pääkaupunkiseudun ykkönen autonkuljetuksessa. Teemme vuosittain yli 40 000 kuljetusta, myös pikasiirtoina ja umpikuljetuksina.

Palvelemme asiakkaitamme uusien ja käytettyjen autojen toimitusketjun eri vaiheissa. Nykyaikainen kalustomme ja joustava palvelumme mahdollistaa autojen kuljetukset koko Suomessa, Pohjoismaissa ja Euroopassa.

Kalustomme mahdollistaa 1–11 auton kuljetuksen kerralla. Umpikuljetuksia varten meillä on kaksi umpikuljetusautoa sekä kaksi yhden auton umpikuljetusperäkärryä, joilla autot siirtyvät tarvittaessa siististi lialta ja katseilta suojassa. Umpikuljetukset voivat tulla kyseeseen esimerkiksi autonäyttelyjen tai tuotelanseerauksien yhteydessä.

Kalustomme

  • 10 autonkuljetusrekkaa: 6-11 autoa kerralla
  • 2 autonkuljetusautoa: 5 autoa kerralla
  • 2 autonkuljetusautoa: 3 autoa kerralla
  • 1 umpikuljetusrekka: 6 autoa kerralla
  • 1 umpikuljetusauto: 3 autoa kerralla
  • 2 umpikuljetusperäkärryä: 1 auto kerralla

Autonkuljetuksen hinta

Autonkuljetus on edullisempaa kuin moni ajattelee! Kuljetuksen hintaan vaikuttaa toimituksen aikataulu, matkan pituus, kuljetettavien autojen määrä ja autojen koko. Soita meille numeroon 020 703 2502 tai lähetä tarjouspyyntö autonkuljetuksesta.

Kaikki autonkuljetukset järkevään hintaan

Olemme toimineet autonkuljetusalalla jo 2000-luvun taitteesta, joten kokemusta riittää. Nykyisin kuljetamme uusia autoja, vaihtoautoja ja näyttelyautoja kaikkialla Suomessa, Pohjoismaissa ja Euroopassa, josta kuljetamme myös vaurioituneet ajoneuvot Suomeen tarvittaessa. Tarjoamme myös varustelu- ja maalaamosiirrot, kiertueet ja tapahtumat, erikoissiirrot ja pikasiirrot.

Asiakkaitamme ovat esimerkiksi autotehtaat, maahantuojat ja jälleenmyyjät.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous »

Tilaa autonkuljetus

Tilaa kuljetus »